logo
Keresés mező


Tagság
A Hotel Lycium**** Debrecen 2006-ban épült, modern belvárosi üzleti és konferenciaszálloda, amely a Kölcsey Központ – MODEM épületegyüttesében található a Református Nagytemplom és a Déri Múzeum szomszédságában. Szállodánk üzleti és szabadidős vendégek számára is ideális választás, hiszen a múzeum negyed szívében helyezkedik el, karnyújtásnyira a város főterétől.

A Platán Hotel**** Debrecen kertvárosi részén, a nemzetközi reptér közvetlen közelében egyedüliként kínál azonnali szálláslehetőséget. Debrecenben 2012-ben indított Wizzair járatok London és Eindhovennel bővülő utakat igénybe vevőknek ideális szálláshely. Autóval könnyen megközelíthető a 47-es főútról, illetve a 44-es számú helyi járatú autóbusszal.

A Hotel Divinus***** Debrecen szívében a Nagyerdő kapujában található. Egyedi elhelyezkedése lehetővé teszi e mediterrán stílusban dekorált hotel számára, hogy egyszerre kínálja a belvárosi és zöldövezeti hotelek komfortját. Superior és Deluxe szobák, Executive és Royal lakosztályok alkotják a hotel szobaválasztékát.

Az Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** Debrecen pihenőövezetében, a megújult Nagyerdő szívében helyezkedik el, egy komplexumban a vadonatúj Szaunavilággal kibővült, megszépült Aquaticum Termálfürdővel, a télen-nyáron kellemes klímát kínáló, egyedülálló növényvilággal rendelkező Aquaticum Mediterrán Élményfürdővel, strandfürdővel, gyógyászati részleggel. Szállodánkhoz mélygarázs és felszíni parkoló is tartozik. Higiéniai okokból sajnos semmilyen állatot nem tudunk fogadni.